User
Write something
Pinned
ברוכים הבאים לקהילה
🚨 כדי שלא תפספסו אף תרגיל, טיפ או עדכון חשוב – עשו את זה עכשיו! 🚨 📱 אייפון / אייפד: https://apps.apple.com/us/app/skool-communities/id6447270545 📱 אנדרואיד: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.skool.skoolcommunities לאחר ההתקנה, התחברו עם אותה כתובת המייל שאיתה הצטרפתם לקהילת SEE-Gong ישראל בשיטת S-13. כך תקבלו התראה בכל פעם שאעלה: 👁️ תרגילי שיפור ראייה 🌿 תרגולי צ'י גונג 🎥 סרטונים חדשים 📚 קורסים ותכנים חדשים 🏆 סיפורי הצלחה ועדכונים מהקהילה נתראה בפנים! ירון "פריצקו" מאיר SEE-Gong ישראל | שיטת S-13
3
0
ברוכים הבאים לקהילה
Pinned
תרגיל השמש הסבר ותרגול
התרגיל הראשון שהוציא את מאיר שניידר מעיוורון היה תרגיל השמש. אני שם כאן את ההסבר של שניידר פלוס תרגול של 6 דקות עם תרגיל של סי-גונג לפתוח את עמוד השדרה
5
0
אופס, זה קרה שוב
קודם כל, שנה טובה 🍎🍯 שנה של בריאות, התחדשות, תנועה וראייה טובה יותר. ודבר שני, התנצלות לכל מי שניסה להגיע להדרכה ביום חמישי האחרון ולא הצליח. הייתה בעיה עם הלינק המקורי לזום. הוא פשוט לא עבד, ולצערי לא הספקנו לעדכן את כולם בזמן. אז ביום חמישי הקרוב, דווקא בימים הנוראים, אנחנו עושים את זה שוב. יום חמישי | 19:30 | זום הפעם נעשה הדרכה נוספת ושונה על שיטת S-13. מה זה בכלל S-13? ולמה אני מאמין שזה יכול להיות הדבר שמשנה את הכול? איך העיניים קשורות לכל הגוף, ולמה כשמתחילים לעבוד נכון עם הגוף והעיניים, לפעמים מתחילים להרגיש שינוי גם במקומות שלא ציפינו להם. וכמובן, גם נתרגל יחד כדי שתוכלו להרגיש ולחוות בעצמכם. אם הסתקרנתם לגבי S-13, סופר-ויז'ן ושיפור הראייה בדרך טבעית, זו הזדמנות מצוינת להתחיל. יום חמישי ב-19:30 בזום. מי מצטרף אליי?
וואוו, זה היה אינטנסיבי.. אבל חזרתי
לא סתם חזרתי, חזרתי עם מלא תובנות ואנרגיה. היו לי שבועיים אינטנסיביים עם שניידר. כל יום 9 שעות, פלוס שעתיים נהיגה בפקקים להגיע לבית הספר, וללמוד בערב. לקחתי הפסקה מהאימונים וגיליתי שלפעמים זה בדיוק מה שצריך כדי לעלות שלב. כשחזרתי להתאמן, הופתעתי לטובה: הייתי יותר חזק, יותר מחובר, יותר שלוו. אין חגורות בטאי צ'י כמו בקרטה, אבל נראה לי שקיבלתי פס נוסף בחגורה הדמיונית שלי. ביום חמישי בערב ב-19:30, אעביר הדרכה על התובנות ועל התוכנית הבאה. היא יוצאת לדרך ביום שלישי ה-15 לחודש, בדיוק בימים הנוראים. כי עם השנה החדשה, אולי הגיע הזמן לשינוי חדש: להסיר משקפיים, לאזן את הגוף, ולהתחיל לחיות בריא יותר.
0
0
סופו של כל בלון להתפוצץ…
או פשוט להתרוקן מהאוויר. 🎈 וזה בדיוק מה שאני מרגיש לפעמים. מרוקן. חלש. בלי אנרגיה. זה קורה גם לי. יציאה מהשגרה. נסיעה. שינוי בלוחות הזמנים. אני מפספס אימון אחד… ואז עוד אחד. ופתאום נוצרת שגרה חדשה' שגרה של לא להתאמן. ולאט־לאט אני מרגיש את זה בגוף: יותר חלש. יותר עייף. פחות חיוני. והכי מצחיק? כל זה בגלל שלא עשיתי אימון של פחות מ־13 דקות. אימון אחד של S-13. כי מדהים כמה כוח, ויטליות ואנרגיית חיים התרגילים האלה מכניסים לגוף. כל אימון מרגיש כאילו אני מחזיר את השעון קצת אחורה. כאילו אני מכניס עוד אוויר לבלון. 🎈 פתאום הגוף מתמלא. התנועה נעשית קלה יותר. האנרגיה חוזרת. ואתה מרגיש קצת יותר צעיר, קליל וחי. וכשמשלבים את זה עם תרגילי העיניים? מקבלים גישה שלמה יותר לגוף, לתנועה ולראייה. בדיוק בשביל זה קראתי לשיטה שלי: SEE-GONG SEE – לראות GONG – תרגול פחות מ־13 דקות ביום. ועכשיו אני קם מהתחת 😄 ויוצא לעשות לפחות תרגיל אחד של S-13. כי לפעמים לא צריך שינוי גדול. צריך פשוט להחזיר אוויר לבלון. יש שינוי לרעה. ויש שינוי לטובה. ואם אתה מרגיש שהגיע הזמן לשינוי לטובה' אני מזמין אותך להצטרף לקבוצה הבאה של S-13. כתבו S-13.
1-30 of 58
powered by
Super Vision S-13 IL
skool.com/back-pain-freedom-academy-1518
לנוע טוב יותר. לראות טוב יותר. לחיות טוב יותר. שילוב ייחודי של שיטה עתיקה, משולבת עם השיטה של שניידר לחיזוק הראייה בפחות מ־13 דקות ביום.
Build your own community
Bring people together around your passion and get paid.
Powered by