כדאי שהסוכני נדלן שאעבוד איתם יעבדו בחברה גדולה כמו רימקאס לצורך הדוגמה, שיהיה להם חברה משלהם או שיעבדו באופן עצמאי? איך מצליחים לאתר סוכן נדלן צעיר ורעב מעבר לתמונה שלו?
היי מלך, מבחינת גודל החברה שהסוכן עובד בה זה לא מאוד קריטי, מאוד תלוי בסוכן עצמו. מבחינת למצוא סוכן צעיר ורעב נרצה לראות שהוא לא עשה הרבה עסקאות באותה השנה ושהוא נראה יחסית צעיר עמית מדבר על זה בשיעור 7 החל מדקה 27. בנוסף איתי המליץ לכם בעבר כשדיבר על סוכנים לגלול כמה עמודים בזילו כדי להגיע לסוכנים שהם לא ״ בראש הרשימה״ שם בדרך כלל תמצא את אלו שעשו מתחת ל15-20 עסקאות.
חברים מאתמול בשעות הערב ההקלטה של שיעור 2 זמינה לכם בחלון של ״שיעור 2״ בהכשרה מזכירים לכם להיות אקטיביים, לחקור, לעשות את השיעורי בית ברצינות ולשתף אחלה יום לכולם
היי חברים . אתם תתקלו בהרבה אתרים שעובדים רק בארהב לצורך זה תצטרכו VPN אמריקאי ממליץ להוריד דרך הכרום windscribe ואז להוריד את זה למחשב ! ולהפעיל שאנחנו נכסים לאתרים אמריקאים