User
Write something
Co-working session is happening in 13 hours
Pinned
ברוכים הבאים לקהילה!!!
אם אתם פה, זה כי אמרתם שאתם רוצים יותר. אז אני איתכם. יש קבוצת וואטסאפ של מאות אנשים. היא עובדת. אנשים עוזרים אחד לשני, שואלים, משתפים מה שהם בונים. אבל אני מסתכל על זה ומרגיש שזה תקרה. הודעות נקברות, דיונים נמחקים, אין מקום לתוכן ארוך. זה לא חייב להיות ככה. פה בסקול, אפשר לבנות משהו אחר. מה הולך להיות פה כל שבוע — תביא בעיה. אתגר של חבר בקהילה, כולנו עוזרים לפתור. לא הודעה שיורדת תוך שעה. פוסט שנשאר, עם פתרון שכולם יכולים לחזור אליו. פעם בחודש — שאלות ותשובות בשידור חי, רק פה. שאלות מראש, תשובות בזמן אמת, הקלטה שנשמרת. כל שבוע — שעה של עבודה משותפת. אנחנו בונים ביחד, גם אם כל אחד על הפרוייקט שלו. עצם זה שאנחנו מחוברים באותו זמן משנה את האנרגיה. תנסו, תבינו. כל שבוע — ספוטלייט. חבר קהילה אחד משתף מה הוא בונה. איך לדעת מי בונה מה אם לא מזכירים זה את זה? זה מה שהופך קבוצה לקהילה. מה אני מבקש מכם תציגו את עצמכם בפוסט ראשון. מי אתם, מה אתם בונים, למה אתם פה. הפוסט הראשון תמיד הכי קשה. תעשו אותו היום. ותזכרו — אתם חברים מייסדים. הקהילה הזאת נבנית עכשיו, ואתם בונים אותה איתי. מה שתבקשו יהיה. מה שלא יעבוד, נשנה. דבר אחרון. אני בונה משהו באופן פיננס שיוצא בקרוב. מי שיהיה פה לפני ההשקה יקבל גישה ראשונה, לפני כולם. תשמרו על המקום. יאללה, מתחילים!!!.
ברוכים הבאים לקהילה!!!
שתפו את השימוש שלכם בקלוד קוד
אני אתחיל - רק מציין שיש לי גם פרטי וגם של העבודה פה מצרף את הפרטי
שתפו את השימוש שלכם בקלוד קוד
יש לי גישה לשני חשבונות claude
היי, יש לי גישה לשני חשבונות כשאני עובר מאחד לשני אני מרגיש שבאחד מהם, גם שאני עובד על אותו הפרוייקט משהו כאילו חסר מה אני מפספס? איך עובדים נכון עם שני חשבונות או יותר על אותו הפרויקט? בצורה חלקה? תודה מראש
0
0
Ruflo?
עובדים עם ruflo? בניתי crm ואני שוקל להתקין את ruflo לעבודה יעילה יותר ובעיקר שמירת טוקנים אשמח לעצות מניסיון, שווה, לא שווה? יכולות להיות בעיות אבטחה מסויומות? תודה מראש
0
0
Claude Design - המדריך
עבדתי עמלתי ועשיתי לכם מדריך לכלי המטורף החדש שיצא Claude Design יש גם סרטון וגם סאבסטאק https://open.substack.com/pub/elironginy/p/7-claude-design?utm_campaign=post-expanded-share&utm_medium=web תגידו לי מה אתם אומרים ואיך החוויה שלכם עם הכלי?
1-17 of 17
powered by
Bonim AI
skool.com/bonim-ai-9989
קהילה של יזמים, יוצרים ואנשי טק שבונים עם AI. שואלים, עוזרים, בונים ביחד. לא עוד קבוצה של
דיבורים — מקום לעבודה, שאלות ופתרונות אמיתיים
Build your own community
Bring people together around your passion and get paid.
Powered by