Activity
Mon
Wed
Fri
Sun
Jan
Feb
Mar
Apr
May
Jun
Jul
Aug
Sep
Oct
Nov
Dec
What is this?
Less
More

Memberships

e-com Masterclass

3.5k members • Free

4 contributions to e-com Masterclass
Tavsiye
Öncelikle herkese başarılılar dilerim. Sizlerden fikir, tavsiye ve destek talep etmek adına yazıyorum. Bu işler de yaklaşık olarak 1.5 yıldır ilgileniyorum ve belli bir seviyenin üstünde olduğumu düşünüyorum. Daha önce 3 başarılı mağazam oldu ortağım yüzünden bırakmak zorunda kaldım. Maddi sıkıntılar ve yeni çocuğum olduğu için uzak kaldığım dönemlerim oldu. Ancak 4 aydır tekrardan bu işe adapte oldum ama pilim bitmiş motivasyon kalmamış gibi hissediyorum. Bu süreçte ürünleri meta aracılığıyla test edip tutan ürünler olmasına rağmen devam edemedim bunun sebebi ise saçma sapan şekilde tutmayacağını düşünmem oldu ancak bir kaç hafta içinde benim kreatiflerimle test edip başarılı olan mağazalar gördüm. Şimdi demek ve sormak istediğim şey şu ki motivasyon nasıl kazanabilirim? Nasıl tam odaklanabilrim? Ve de gördüğüm ürünler sanki artık çok saçma gibi gelmeye başladı tüm ürünleri görmüş ve tüketmiş gibi hissediyorum ya da TR de markalaşanlar olduğunu görüyorum. Bu süreci nasıl anlatabilirim? Kilitlendim kaldım resmen.
3 likes • Aug 1
Bu iş için motivasyona gerek yok disiplin yeterli ve bunu unutma ilerde çocuğun senden bişey istediğinde ve maddi gücün yetmediğinde anlayacaksın şimdi başla.
ÜRÜNÜ TEDARİK ETME BİLGİM 0
Hatta o kadar kötü ki tedarik ne demek bilmiyorum her şey tamam siteyi kurdum sipariş geldi diyelim ne yapıcam nerden alıp alıcıya göndercem allahını sevn bi yardım etsin
0 likes • Jul 29
@Erkan Echo mecitin verdiği tedarikçiye yazdım kendisinin şu anda durduğunu söyledi beni birine yönlendirdi güvenilirmidir
n
abdulmecit coşkundan randevu aldım bana meil atılar ama ben onlaras mesaj yzdım cevapları gozukmuyor
0 likes • Jul 27
@Hanzala Beyazkaz denemeye devam et eğitim al kursa yazil mecitin fln
0 likes • Jul 28
@Poyraz Özdemir babam tek olmazmı?
tedarikçi
tedarikçi ile iletişime geçeceğim ama linki bulamadım yardımcı olur musunuz?
0 likes • Jul 27
@Adnan Altun classroom derken ne o sitemi?
1-4 of 4
A B
1
1point to level up
@87690777
J

Active 139d ago
Joined Jul 27, 2025
Powered by